Over Ons

Onze Missie

Wij werken aan duurzame relaties met zowel opdrachtgevers en opdrachtnemers in zowel goede als slechte tijden. Wij staan voor onze afspraken en volgen het principe : “Een-man-een-man-een-woord-een-woord”.

Onze Historie

Al meer dan 40 jaar fungeert Water-Land Bevrachtingen BV als een belangrijke schakel tussen verlader en vervoerder in de binnenvaart. Waar we in de beginjaren veelal nog lokaal opereerden, ziet men tegenwoordig onze vlag op alle vaarwegen in Europa.

Ons Kantoor

Wij houden kantoor in De Factorij. De Factorij is een voormalig graanpakhuis gelegen aan het van Harinxmakanaal (KM 9), nabij de Stationsbrug te Franeker. Dit monumentale pand is gebouwd in 1876 en sinds 2002 omgetoverd tot een modern kantorengebouw met behoud van de uitstraling van het oude pakhuis-interieur.

Wij zijn voor de sector ”granen en veevoeders” GMP+ gecertificeerd, voor transporten met afvalstoffen zijn we NIWO-geregistreerd.

“Punctualiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn bij ons beslist geen loze kreten, het gaat per slot van rekening om uw goederen en uw leveranties.”